Om podkasten

Denne podkastserien tar utgangspunkt i kompetansemål etter 7. trinn, men flere av episodene kan også brukes for yngre og eldre elever. I den nye læreplanen i mat- og helse er bærekraft sentralt både som tverrfaglig tema og kjerneelement, og de første episodene i denne podkasten har bærekraft som overordnet tema.

Til flere av episodene følger refleksjonsspørsmål og ideer til undervisningsopplegg, men som lærer står du selvsagt fritt til å bruke episodene slik du ønsker i undervisningen.

Podkasten er utviklet av Karoline Nordal. Nordal var tidligere ansatt ved Institutt for idrett, kosthald og naturfag, HVL, og har mastergrad i Fysisk aktivitet og kosthold i et skolemiljø. Karoline har flere års erfaring fra Smaksverkstedet (Folkelig), og har gjennom dette arbeidet reist rundt på ulike skoler og SFO i Bergen og formidlet matglede og matkunnskap til barn og unge.

Innspill og erfaringer

Mat og helsepodden er en ny undervisningsressurs, og vi vil derfor gjerne høre fra deg som har brukt podkasten i undervisningen. Erfaringer, innspill og andre kommentarer kan sendes til post@mhfa.no