Hopp til innhald
logo
  • Barnehage
  • Skole
  • SFO
  • Om senteret
  • Arrangementer
  • Startside
  • Skole
  • Mat- og helsefaget
  • Webinarserie for mat og helse
  • Hvordan navigere i vrimmelen av kostråd?

Webinarserie for mat og helse

Læremiddelressurser i mat og helse Hvordan navigere i vrimmelen av kostråd? Bærekraftige matvalg og forbruk - med fokus på matsvinn og matvett Bruk av digitale verktøy i mat og helse-faget Kropp, mat og psykisk helse – Læreren som rollemodell i skolen Vurdering i mat- og helsefaget Det samiske perspektivet i mat- og helsefaget Smaken er som baken, eller? Om smak i praktisk, utforskende og tverrfaglig undervisning

Hvordan navigere i vrimmelen av kostråd?

Dette er det andre webinaret i en serie til deg som underviser i mat- og helse. Tema for webinaret er vurdering av kilder til kostholds- og helseinformasjon.

Du må akseptere markedsføringscookies for å kunne se dette innholdet

Foredragsholder er Mona Bjelland som er spesialrådgiver i klinisk ernæring i Kreftforeningen.

Forrige Læremiddelressurser i mat og helse
Neste Bærekraftige matvalg og forbruk - med fokus på matsvinn og matvett
  • Om senteret
  • Våre rapporter
  • Personvern og informasjonskapsler
  • Tilgjengelighetserklæring
Besøk våre andre plattformer Svømmedyktig.no Aktivibarnehagen.no Aktivitetskassen.no