Skip to main content

Mat og helse-konferansen 2017

Læremidler i faget Torsdag 27. april 2017 er det klart for ny konferanse om mat og helse i skolen ved den nye Høgskulen på Vestlandet, Bergen, Kronstad. Konferansen vil ha fokus på læremidler i mat og helsefaget. Som deltager vil du være blant de første til å få kjennskap til nye læremidler, og på våre workshops […]


Læremidler i faget
Foto: Johner.se

Torsdag 27. april 2017 er det klart for ny konferanse om mat og helse i skolen ved den nye Høgskulen på Vestlandet, Bergen, Kronstad.

Konferansen vil ha fokus på læremidler i mat og helsefaget. Som deltager vil du være blant de første til å få kjennskap til nye læremidler, og på våre workshops har vi fokus på å gi deg erfaringer som du kan ta i bruk i din undervisning.

I tillegg presenterer Bodil Blaker, Fagdirektør i Helse- og omsorgsdepartementet, Nasjonal handlingsplan for bedre kosthold (2017-2021) «Sunt kosthold, måltidsglede og god helse for alle!».

Konferansen retter seg mot alle som underviser i mat og helse i grunnskole og UH-sektor, lærerstudenter, øvrige lærere i skolen, skoleledelse, tilbydere av læremidler og undervisningsmateriell, og ellers andre interesserte.

Konferansen arrangeres av Nasjonalt senter for mat, helse og fysisk aktivitet i samarbeid med Landslaget for mat og helse i skolen, og mat- og helseseksjonen ved Høgskulen på Vestlandet.

NB! Ny påmeldingsfrist: 19.04.17!

Kontaktperson

Therese Halvorsen Røst
therese.halvorsen.rost@mhfa.no
Tlf 55 58 70 73